جدا کردن گلس از ال سی دی موبایل با سرما
یکی از بدترین اتفاقاتی که برای تلفن همراه هر کسی ممکن است بیفتد، شکستن صفحه نمایش آن است. بیشتر افراد فکر میکنند که شکستن گلس تلفن همراه مساوی با شکستن ال سی دی آن میباشد؛ ولی این یکی از اشتباهات رایج است.
اگر صفحه موبایل شما بخاطر سقوط کردن و یا ضربه بشکند؛ ولی هنوز تصویر بدون هیچ رنگ و یا خط اضافهای نمایش داده شود و قابلیت لمسی Touch آن هیچ مشکلی نداشته باشد، یعنی شما نیازی به تعویض ال سی دی که اتفاقا بسیار هزینه بالایی برای شما به همراه خواهد داشت، ندارید.
اگر به دنبال تعمیر ال سی دی شکسته موبایل هستید. بسیاری تعویض ال سی دی گوشی را به شما پیشنهاد میدهند؛ اما شما میتوانید با هزینهای کمتر فقط گلس شکسته گوشی تلفن همراه خود را تعویض کنید.
چسبی که میان ال سی دی و گلس تعمیراتی تلفن همراه است، چسب OCA نام دارد.
این مایع نوری بین شیشه جلویی و ال سی دی موبایل، عمل تعویض گلس شکسته موبایل را بسیار مشکل میکند.
ما در مای فون طی مقالاتی انواع روشهای جدا کردن گلس تعمیراتی شکسته از ال سی دی موبایل را بررسی کرده و تمام نکات اصلی آن را آموزش دادیم.
در هر قسمت که مشکلی در زمینه خرید و یا تعمیر ال سی دی و یا گلس تعمیراتی شکسته موبایل خود داشتید، میتوانید با متخصصان مای فون تماس بگیرید تا در اسرع وقت به مشکل گوشی تلفن همراه شما رسیدگی شود. با مای فون دیگر نگران قیمت و کیفیت نباشید.
در ادامه با انواع روشهای جداسازی گلس شکسته از ال سی دی تلفن همراه آشنا خواهید شد. با مای فون همراه باشید تا از این روشها آگاه شوید.
انواع روشهای جداسازی گلس شکسته ال سی دی
معمولا عمل جداسازی گلس تعمیراتی شکسته به سه روش انجام میشود:
- روش اول (قدیمی): کارت با گرما
- روش دوم: سپراتور با گرما
- روش سوم: فریز با سرما
پیش از این طی دو مقاله روش جدا سازی گلس از ال سی دی موبایل توسط کارت و گرما را توضیح داده و مزیتها و معایب هر کدام را گفتیم.
در این مقاله روش جدا سازی گلس تعمیراتی ال سی دی از ال سی دی موبایل را برای شما گفته خواهد شد.
جداسازی گلس از ال سی دی موبایل با سرما
در دو روش اول، یعنی جدا سازی توسط کارت و گرما، تعمیرکار قادر به جدا سازی سری گوشیهایی با ال سی دی و گلس خمیده CURVED و EDGE مناسب نیست، زیرا امکان استفاده از سیم مسی جدا کننده وجود ندارد و قطعا به ال سی دی موبایل در هنگام جداسازی صدمه وارد خواهد شد.
در ضمن گرما میتواند به راحتی به اجزای داخلی ال سی دی صدمه وارد کند.
برای جلوگیری از این صدمات دستگاه فریز جداسازی گلس از ال سی دی موبایل وارد بازار شده است.
در این روش وقتی دستگاه فریز به دمای مورد نظر رسید بسته به مدل گوشی تلفن همراه برای مدتی مشخص – معمولا زیر یک دقیقه – تلفن همراه را در داخل دستگاه فریز قرار داده
و منتظر صدای جدا شدن گلس از ال سی دی میمانیم و پس از آن با دستکش مخصوص تلفن همراه را از محفظه دستگاه بر میداریم.
نکات ایمنی در هنگاه کار کردن با دستگاه فریز ال سی دی موبایل
باید توجه داشته باشید که در هنگام کار کردن با دستگاه فریز ال سی دی مراقب دستان خود باشید، زیرا در صورت تماس مستقیم با صفحه سرما، ممکن است پوست دست شما کنده شود.
در ضمن به محض قرار دادن ال سی دی داخل دستگاه فریز، تایمر را روشن کنید و به صدای دستگاه توجه کنید.
تنها با دقت و تجربه میتوانیم زمان دقیق جدا شدن گلس از ال سی دی موبایل را دریابیم. اگر ال سی دی بیش از حد در دستگاه فریز بماند، قطعا خواهد ترکید.
مراحل کار با دستگاه فریز جداسازی گلس از ال سی دی موبایل
۱- دستگاه فریز را روشن کنید، اجازه دهید دما تا ۱۵۰ و یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد کاهش یابد.
۲- LCD را در دستگاه قرار دهید.
۳- تایمر خود را روشن کنید
۴- منتظر صدای جدا شدن گلس از ال سی دی بمانید
۵- دستکش های محافظ را بپوشید، درپوش دستگاه را باز کنید.
۶- با استفاده از یک صفحه عکس رادیولوژی و چیزی شبیه به ان، اقدام به جدا سازی گلس از ال سی دی تلفن همراه کنید
محاسن استفاده از دستگاه فریز ال سی دی
دستگاه فریز ال سی دی بهترین دستگاه برای جدا کردن ال سی دی از گلس و تعویض گلس میباشد، بدون ریسک شکستن ال سی دی و مناسب برای کلیه ال سی دیهای تلفن همراه حتی ال سی دی سری خمیده است.
این دستگاه با رساندن دمای ال سی دی به منفی ۱۵۰ و در مدلی ۱۸۵ درجه سانتی گراد چسب OCA بین گلس و ال سی دی را خنثی کرده و گلس شکسته به راحتی از ال سی دی جدا میشود.
با این دستگاه میتوان گلس S6 edge، S7 edge، s6 edge plus, s8, s8 plus, note edge را نیز تعویض کرد.
این دستگاه مناسب برای تعویض انواع گلس ال سی دیهای موبایل بدون ریسک شکستن می باشد.
حتی کسی که تجربهای در زمینه تعویض گلس نیز ندارد میتواند به راحتی با این دستگاه کار کند.
با این دستگاه و این روش دیگر نیازی به گرم کردن ال سی دی که ریسک بالایی برای تعویض گلس و یا جدا کردن تاچ و ال سی دی دارد، نیست.
شما میتوانید نسبت به تهیه دستگاه فریز جدا کردن گلس از ال سی دی منفی ۱۵۰ و منفی ۱۸۵ درجه سانتی گراد از سایت مای فون همین حالا اقدام فرمایید.
* توجه: محتوای این صفحه اعم از متون، ویدیوها و تصاویر، کاملا تولیدی گروه مای فون میباشد و استفاده از آن بدون ذکر منبع غیر قانونی میباشد!
اگر همچین چیزی با کیفیت خوب باشه خیلی عالیه